Zelfstandig assistent accountant MKB

Functieomschrijving

Ben jij specialist op het gebied van administratieve processen en kun jij zelfstandig managementrapportages opstellen? Dan drinken we graag een (virtuele) kop koffie met je!


Voor ons MKB-team zoeken we versterking. Wij zoeken een zelfstandig assistent accountant, een specialist op het gebied van administratieve processen.


Je bent verantwoordelijkheid voor het zelfstandig opstellen en afronden van periodieke managementrapportages. Daarbij is jouw toegevoegde waarde dat je jaarrekeningen tot in de puntjes weet te analyseren. Daarnaast ondersteun je als zelfstandig assistent accountant bij de uitvoering van adviesopdrachten en ben je (mede)zorgdrager voor een goede uitvoering van de opdracht conform het budget en de planning.


Behalve dat je je eigen opdrachten en taken met verantwoording en aandacht tot in de puntjes uitvoert, ondersteun je ook onze assistenten. Je coacht en motiveert ze: je deur staat altijd voor ze open. Je hebt oog voor je team, weet hoe je moet samenwerken en streeft er bij iedere opdracht naar om deze samen tot een goed resultaat te brengen.


Zoals je leest: een veelzijdige, uitdagende functie vol kansen en uitdagingen!


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

 • op dit moment een opleiding tot accountant volgt
 • 2 tot 5 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare functie
 • klantgericht bent en sterk communicatief vaardig
 • sterk gericht bent op de samenwerking met anderen
 • fulltime beschikbaar bent

Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.


Woon je in de buurt van Zevenaar en/of Doetinchem, dan is dat mooi meegenomen.


Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

 • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
 • een passend salaris en winstdelingsregeling;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • studiefaciliteiten;
 • een fijne werksfeer waarbij we veel informele activiteiten organiseren;
 • afwisselend en uitdagend werk.


Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.Laat jij Jeffrey de luxe hapjes regelen tijdens jouw feestje?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie worden je directe collega’s?

In de basis zijn wij gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit, maar we werken anders dan een traditioneel accountantskantoor. We zijn betrokken bij onze klant en kijken breder dan alleen de cijfers. Zo kunnen we voor onze klanten kansen creëren en doelstellingen realiseren. Wij bieden onze klanten een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten, allemaal toegankelijk vanuit één vertrouwde adviseur. Onze brede kijk op ondernemerschap maakt het verschil voor duurzaam succes bij onze klanten. We staan klaar om onze klanten het specialistische advies te geven waar zij behoefte aan hebben. Stolwijk Kelderman: verrassend veelzijdig.En… we geven je nóg meer!

Stolwijk Kelderman is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06-10016218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.


Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je binnen een week een reactie. De eerste kennismaking vindt online plaats. Is er een klik, dan plannen we een tweede gesprek in. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een persoonlijkheidstest / assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!