Zelfstandig assistent accountant controle (Profit/Gemeenten/Zorg)

Functieomschrijving

Voor onze controle afdeling zijn we op zoek naar een nieuwe collega die het team (Gemeenten / Zorg / Profit) komt versterken en in de toekomst wil doorgroeien naar de functie van accountant

Wat houdt de functie in?

Als zelfstandig assistent accountant houd jij je bezig met het uitvoeren van controlewerkzaamheden volgens vastgestelde kaders en de geldende kwaliteitseisen. Daarnaast voer je werkzaamheden uit in het kader van de controle van de jaarrekening, dan wel het schrijven en beoordelen van de jaarrekening. Verder lever je een actieve bijdrage om het controle-team op een opdracht in al zijn facetten zichtbaar te laten zijn.

We zijn actief binnen Gemeenten, Zorg en de Profit. Wil je een combinatie van verschillende focus-gebieden? Dat kan! Maar ligt je passie binnen een van deze drie specifiek, dan behoort ook dat zeker tot de mogelijkheden. 

Onze organisatie

Stolwijk Kelderman is een kennisorganisatie met ruime ervaring in het uitvoeren van samenstel-, controle- en beoordelingsopdrachten voor uiteenlopende organisaties, waaronder ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren en controleplichtige ondernemingen. Ook maatschappelijke organisaties, zoals binnen de zorg en cultuur, hebben een speciale plek in onze organisatie. Onze controle afdeling bestaat op dit moment uit 30 medewerkers.

Stolwijk Kelderman is onderdeel van Stolwijk KennisNetwerk. Bij deze kennisorganisatie werken meer dan 180 professionals aan het succes van onze klanten.  Stolwijk KennisNetwerk is een groep van gerenommeerde adviesbedrijven die actief is op de gebieden organisatieadvies, IT & processen, mens & organisatie en financiën. Als kennisorganisatie staan wij voor samen, pro-actief en transparant.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een werkomgeving met een scala aan uitdagingen waarin je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bovendien bieden we je prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.

Laat jij Edwin de marathon van Rotterdam lopen?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent studerend voor de opleiding master Registeraccountant
  • Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je herkent je in onze kerncompetenties: verantwoordelijkheid, diepgang en kwetsbaar durven opstellen
  • Je bent klantgericht en sterk communicatief vaardig
  • Je bent sterk gericht op de samenwerking met anderen
  • Je bent woonachtig rond Doetinchem of Zevenaar (is een pré)
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week)

Hebben we jouw interesse gewekt en herken je je in dit profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Stuur je motivatiebrief en CV via onderstaande button t.a.v. Elsbeth Adams, adviseur werving en selectie.