Werkstudent team controle (Profit/Gemeenten/Zorg)

Functieomschrijving

Zit jij volop in je HBO-studie Accountancy en wil jij de geleerde theorie toepassen in de praktijk? Dan is onze functie werkstudent controle echt iets voor jou!


Ons controle team is op zoek naar een enthousiaste werkstudent voor 12 tot 16 uur per week. In het team werk je samen met 50 andere collega’s aan de meest uiteenlopende controles. Je maakt bij ons kennis met profit én not-for-profit organisaties zoals gemeente en zorg. Zo kun je meteen ervaren in welke sector jouw toekomst ligt.


Wij werken met liefde en passie voor onze klanten. We werken als team samen aan het beste resultaat. Daarbij vinden we het goed opleiden van de volgende generatie accountants heel belangrijk. Als werkstudent krijg je dan ook een goede begeleiding, je ziet veel, hoort veel én je doet veel. Want door zelf aan de slag te gaan leer je het meeste.


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

  • volop bezig bent met je HBO-studie Accountancy
  • ambitieus en leergierig bent
  • je sociaal erg sterk bent
  • 12 tot 16 uur in de week beschikbaar bent

Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.

Woon je in de buurt van Doetinchem, dan is dat mooi meegenomen.


Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

  • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen
  • de mogelijkheid om werkervaring op te doen en je te oriënteren in de praktijk
  • een passend salaris
  • een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan
  • afwisselend en uitdagend werk

Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.Kies jij voor een sportieve aanmoediging van Lieke?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie worden je directe collega’s?

In de basis zijn wij gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit, maar we werken anders dan een traditioneel accountantskantoor. We zijn betrokken bij onze klant en kijken breder dan alleen de cijfers. Zo kunnen we voor onze klanten kansen creëren en doelstellingen realiseren. Wij bieden onze klanten een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten, allemaal toegankelijk vanuit één vertrouwde adviseur. Onze brede kijk op ondernemerschap maakt het verschil voor duurzaam succes bij onze klanten. We staan klaar om onze klanten het specialistische advies te geven waar zij behoefte aan hebben. Stolwijk Kelderman: verrassend veelzijdig.


En… we geven je nóg meer!

Stolwijk Kelderman is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk PietersBerg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06-10016218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.


Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je zo snel mogelijk reactie. De eerste kennismaking is online met Elsbeth, waarbij je de gelegenheid krijgt jezelf te presenteren met je persoonlijke pitch.