SERVICEDESK MEDEWERKER

Functieomschrijving


INTRODUCTIE


Volg of ga jij een BBL opleiding volgen in de richting van Office & management en zoek je daarnaast nog een leuke en fijne werkplek? Wij bieden je de mogelijkheid om leren en werken te combineren én Stolwijk Kennisnetwerk (SKN) betaalt jouw opleiding! Zien wij je snel?


WAT GA JE DOEN


Jij bent het gezicht van SKN. Dagelijks verwelkom jij met een grote glimlach bezoekers op kantoor, voorziet ze van een kopje koffie of thee en begeleidt hen naar de juiste ruimte. Je staat iedereen die belt te woord, of dat nu klanten, kandidaten of medewerkers zijn. Ondertussen ben je bezig met het beheren van verschillende agenda's, regel je de ruimtes voor de gesprekken en houdt je je bezig met de administratieve taken.

Je bent 4 dagen aanwezig op kantoor (wisselend tussen Zevenaar en Doetinchem) en je gaat 1 dag naar school.


WAT KRIJG JE VAN ONS


Onze SKN kernwaarden diepgang, samen, kwetsbaar opstellen en ondernemend staan centraal. In een team van gedreven en betrokken collega’s, krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Sterker nog: jij krijgt een eigen mentor tot je beschikking die jou verder helpt om alles uit jezelf te halen! Die ruimte ervaar je ook in de eigen verantwoordelijkheid die je al direct krijgt. Ook vinden wij het belangrijk om op een prettige manier met elkaar samen te werken, alle deuren staan open voor een vraag of een praatje en we hebben regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.


Verder bieden wij jou:

  • Een passend salaris en jouw opleiding wordt betaald door SKN
  • Dienstverband voor de duur van de opleiding
  • Jij zoekt het opleidingsinstituut, wij bieden de werkplek
  • Toegang tot onze (online) academy en kennisbank
  • Een vitale belofte: sporten met collega’s of heerlijk kunnen ontspannen hoort er ook bij!

Functievereisten


WAT BRENG JE MEE


Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vandaal. Jij maakt makkelijk contact, houdt van een praatje en zorgt ervoor dat alles piekfijn eruit ziet. Daarnaast voel jij je thuis in een professionele en zakelijke werkomgeving.Oog voor detail en prioriteiten stellen daar herken jij jezelf in. En het belangrijkste: jij durft jezelf te zijn!


Verder breng je mee:

  • Starter of gestart met BBL opleiding, Office & management, Support specialist / Management (niveau 3 of 4)


ENTHOUSIAST GEWORDEN?


Wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Hilde Grims-Peters staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 43 43 16 84 of per mail h.grims@sknetwerk.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.


ONZE ORGANISATIE


Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.

Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: https://stolwijkkennisnetwerk.nl/