Secretaresse (m/v) met hospitality ervaring

Functieomschrijving


Is service en gastvrijheid jouw tweede natuur?! Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als secretaresse met hospitality ervaring ben je samen met je collega’s het visitekaartje van onze organisatie. Je bent de spil voor klanten en collega’s en behandelt elke gast alsof het de allereerste is. Je zorgt, samen met je collega’s, voor onze gasten en Stolwijk Kennisnetwerk collega’s waardoor het hen aan niets ontbreekt. Tevens zorg je ervoor dat onze organisatie er tiptop verzorgd uitziet. Je hebt oog voor detail en neemt hierin je verantwoordelijkheid. Het is belangrijk om op een goede manier samen te werken met je collega’s in het team. Hiermee begin je al door zelf het goede voorbeeld te zijn. Met jouw inzicht, ervaring en visie op gastvrijheid komen wij verder en weet je ook collega’s te inspireren.


Daarnaast beantwoord je de telefoon en verzorg je correspondentie en andere ondersteunende werkzaamheden. Zonder moeite zet je net dat extra stapje voor je gasten en collega’s en weet je hen hiermee keer op keer te verrassen. In hectische situaties houd je het hoofd koel, stel je prioriteiten, ben je flexibel en kan je inspelen op de bewegelijkheid van de organisatie. Dit alles vanuit een servicegerichte insteek. In deze functie verricht je een breed pakket aan taken en ben je tevens back up voor je collega’s.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

  • minimaal een opleiding MBO Management Assistent / Middelbare hotelschool of vergelijkbaar (niveau 4) hebt
  • ongeveer 8 jaar aantoonbare ervaring hebt op het gebied van hospitality en secretariële ondersteuning;
  • aantoonbare ervaring hebt op het gebied van hospitality / gastvrijheid;
  • 32 uur per week beschikbaar bent. 

Wij werken graag met collega's die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellenWat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

  • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
  • een passend salaris en winstdelingsregeling;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • studiefaciliteiten;
  • een fijne werksfeer waarbij we veel informele activiteiten organiseren;
  • afwisselend en uitdagend werk.

Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.Kies jij voor een middag paintballen met collega's?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie worden je directe collega's?

Het team bestaat uit vier collega’s: waarbij er een gezonde mix is in ervaring. Je werkt zowel vanuit Doetinchem als Zevenaar. Je bent een echte teamspeler. Naast het ontvangen van gasten en het beantwoorden van de telefoon, doen we nog veel meer. We verzorgen de post, organiseren bijeenkomsten en zorgen dat mensen hierbij gastvrij worden ontvangen.

En... we geven je nóg meer!

Stolwijk Kelderman is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk PietersBerg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06-10016218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.

Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je binnen een week een reactie. Een eerste gesprek vindt plaats met John (coördinator) en Elsbeth. Een tweede gesprek plannen we in met twee andere collega’s. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een persoonlijkheidstest en een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!