Relatiebeheerder MKB

Functieomschrijving


Signaleer jij kansen voor klanten én collega’s? Ben je proactief, betrokken en durf je verantwoordelijkheid te nemen? Dan hebben we een mooie functie voor je.

Als relatiebeheerder MKB bij Stolwijk Philipsen krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in jouw portefeuille en stelt zelfstandig (complexe) jaarrekeningen samen.

Je hebt, door je jarenlange ervaring binnen de accountancy, veel vaktechnische kennis en je weet deze ook goed over te dragen aan klanten en collega’s. Je bent proactief in advisering: zie jij een kans, dan maak je het bespreekbaar.

Die proactieve houding heb je ook als het gaat om interne taken: de planning en facturatie zijn bij jou in goede handen. Je hebt overzicht, weet wat er speelt en wanneer zaken geregeld moeten zijn.

Behalve dat je zelfstandig je werkzaamheden voor klanten en interne taken oppakt, ben je ook een mentor voor onze assistenten. Je begeleidt hen bij o.a. het samenstellen van jaarrekeningen en opdrachten die zij voorbereiden worden door jou gereviewd. Hierbij staat de kwaliteit van het werk én de ontwikkeling van je collega’s centraal.

Je legt verantwoording af aan de tekenend accountant.

Als relatiebeheerder MKB ben je het middelpunt van onze MKB-praktijk, je hebt veel afwisseling, veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. En veel mogelijkheden voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Wat denk je, is dit de volgende stap in jouw carrière? Solliciteer dan nu.

Wat verwachten we van jou?


We verwachten van jou dat je:

 • je hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie succesvol hebt afgerond;
 • 5 tot 10 jaar relevante werkervaring hebt;
 • bezig bent met je post-hbo AA, deze al afgerond hebt óf op het punt staat eraan te beginnen;
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;
 • klantgericht, communicatief vaardig bent en verantwoordelijkheid durft te nemen.

Woon je in de buurt van Wijchen, dan is dat mooi meegenomen.

Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.


Wat mag je van ons verwachten?

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

 • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
 • een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • studiefaciliteiten, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een fijne, professionele werksfeer waarbij we veel informele activiteiten organiseren;
 • deelname aan de dagelijkse dartcompetitie;
 • iedere dag een lekkere, gezonde lunch met je collega’s.

Werken bij Stolwijk Philipsen betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.


Kies jij voor een gezellige karaoke met nieuwe collega's?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie worden je directe collega's?

Bij ons start samenwerken altijd met een klik. Er samen zin in hebben, er samen voor willen gaan. Ondernemers en medewerkers van onze klanten kunnen bij ons zichzelf zijn. Als ze ergens over twijfelen, bellen ze meteen. Dat vinden we het allermooiste. Want pas dan ontstaat het leukste contact, de beste samenwerking. Natuurlijk houden we de cijfers als geen ander voor ze in de gaten, maar we willen vooral graag weten wat hen als persoon drijft. Wij kunnen een bedrijf pas echt vooruithelpen als deze twee zaken, de mens én de cijfers, in balans zijn. Vanuit ons kantoor in Wijchen staan we klaar om ondernemers uit de regio te helpen op het gebied van accountancy, financiële administratie, salarisadministratie en belastingadvies. Stolwijk Philipsen: klopt helemaal.


En... we geven je nóg meer!

Stolwijk Philipsen is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Kelderman, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06 1001 6218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.

Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je op korte termijn een reactie. De eerste kennismaking vindt op ons kantoor in Wijchen plaats met Maarten Nas, Accountant AA, en Elsbeth.

Een eventueel tweede gesprek voer je met twee collega’s uit het team. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!