Marketing & communicatiemedewerker

Functieomschrijving

Ben jij een bruisende communicatieprofessional met ervaring? Stroop je graag de mouwen op om samen doelen te bereiken? En wil je werken voor een groeiende organisatie met het hart op de juiste plaats? Dan leren wij jou graag kennen!

Als Marketing & Communicatie medewerker bij SKN vorm je met vier directe collega’s een team. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de uitrol van doelgerichte interne en externe communicatie, op basis van onze marketingstrategie. In jouw rol:

  • ben je op termijn de contactpersoon van één of meer teams binnen onze organisatie. Je helpt hen bij het bepalen en behalen van hun marketingdoelstellingen;
  • verzorg je van A tot Z de communicatie en organisatie van onze trainingen, events & kennissessies;
  • plan en ontwikkel je content voor onze websites, socials en nieuwsbrieven;
  • organiseer en begeleid je video- en fotoshoots;
  • ondersteun je de ontwikkeling en voortgang van online campagnes.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij staan je gedurende jouw gehele loopbaan bij Stolwijk Kennisnetwerk bij in je ontwikkeling. Zo koppelen wij je aan een mentor en dagen wij je steeds uit om de stappen te zetten die passen bij jouw ontwikkelpotentieel.


Vanuit oprechte interesse helpen wij elkaar. Samen zijn wij een succesvolle kweekvijver voor jong én ervaren talent. Via onze academy, bijvoorbeeld, heb je toegang tot verschillende trainingen die je in jouw eigen tempo kunt volgen. Zo zorgen wij voor maatwerk in jouw groei en ontwikkeling.

Verder bieden wij jou de kans om:

  • samen te werken met ondernemende collega’s, die graag met vernieuwing bezig zijn;
  • te werken in een informele en familiaire omgeving met veel respect voor elkaar;
  • elke dag creatief bezig te zijn, anderen te inspireren;
  • samen te werken met - en te leren van externe specialisten binnen jouw vakgebied;
  • vitaal door het (werk)leven te gaan. Samen met je collega's sport, beweeg en ontspan je tijdens onze vitaliteitsweken en profiteer je van een goede balans tussen werk en privé.


Wat breng je mee?

Je hebt affiniteit met de sector zakelijke dienstverlening, dat vinden wij écht belangrijk. Met jouw energie weet jij anderen in onze organisatie enthousiast te maken en in beweging te brengen als het gaat om marketingcommunicatie. Terwijl jij als geen ander weet waar jouw kracht ligt en daar optimaal op inzet, geef je de ruimte aan collega’s en externe specialisten om ook hun belangrijke bijdrage te leveren aan resultaatgerichte communicatie.


Ben jij positief ingesteld? Lust je deadlines rauw én wil je alles op alles zetten om SKN en het aanbod van haar labels op de juiste manier in de markt te zetten? Dan komen we graag met jou in contact!


Kies jij voor het huiskamerconcert van Sanneke?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Elsbeth Adams staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken via 06-10016218 of per e-mail: e.adams@sknetwerk.nl


Ben je tot nu toe enthousiast? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Kans, opstap of frisse start. Hoe jij je nieuwe baan straks ook noemt: samen gaan we ervoor. Solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op. En check gelijk even onze tegenprestaties.

Laten we onszelf ook nog even kort voorstellen

Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed, georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zes specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.

Bij Stolwijk Kennisnetwerk zijn we ervan overtuigd dat innovatie en vooruitgang niet los kunnen staan van maatschappelijke betrokkenheid, gelijkwaardigheid en goed werkgeverschap. Dankzij de onderlinge samenwerking, onze kernwaarden en sterke focus op persoonlijke groei binnen een informele cultuur, krijgen wij de kans om ons vakmanschap te blijven ontwikkelen. Elke dag weer.

We hopen dat onze communicatie voor iedereen aansprekend is en dat we zoveel mogelijk verschillende talenten aanspreken. We geloven in een diverse samenstelling van Stolwijk Kennisnetwerk: het verrijkt ons als personen, versterkt ons als organisatie en maakt de samenleving inclusiever.