Junior Salarisadministrateur

Functieomschrijving


Voor medewerkers is niks zo frustrerend als fouten in de verwerking van hun salaris. Ons doel? Een foutloze salarisverwerking. Ga jij deze uitdaging aan?


Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Junior Salarisadministrateur. In deze startersfunctie leer je alles over de salarisadministratie van ons team van ervaren salarisadministrateurs: zij leiden je op, begeleiden je en laten je groeien in je functie.


Je verzorgt (samen met het team) de maandelijkse verwerking van de salarissen van onze klanten en voert diverse salarisgerelateerde mutaties door op het gebied van verlof, pensioen e.d.. Om dit goed te kunnen doen heb je veel contact met onze klanten en diverse instanties, zoals pensioenfondsen en de Belastingdienst. Je bent klantgericht, werkt accuraat én je kunt goed samenwerken.


Salarissen moeten niet alleen foutloos verwerkt worden, maar ook op tijd. Wij werken bijna dagelijks met harde deadlines. Jij bent stressbestendig: door te werken onder druk, presteer je juist optimaal.


Heb je nog geen ervaring met salarisverwerking? Geen probleem. Zolang jij een goed gevoel hebt voor cijfers, jezelf herkent in de functieomschrijving en je administratieve mbo opleiding niveau 4 (bijna) afgerond hebt, zien we je sollicitatie graag tegemoet. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om je de fijne kneepjes van het vak te leren.


Ga jij de uitdaging aan om voor onze klanten een foutloze salarisverwerking te verzorgen? Solliciteer dan direct!


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

  • een mbo opleiding richting administratie (niveau 4) hebt afgerond óf in de laatste fase van deze opleiding zit;
  • een goed gevoel hebt met cijfers;
  • een teamplayer bent;
  • fulltime (40 uur per week) beschikbaar bent.

Woon je in de buurt van Doetinchem, dan is dat mooi meegenomen.

Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.


Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

  • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
  • een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • studiefaciliteiten, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een fijne, professionele werksfeer waarbij we veel informele activiteiten organiseren;
  • afwisselend en uitdagend werk.

Werken bij Vitacon Luteijn betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.Kies jij voor het huiskamerconcert van Sanneke?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie worden je directe collega’s?


In de snel veranderende wereld van vandaag overleven alleen de wendbare organisaties. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en openstaan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Wij helpen ondernemers bij het ontwikkelen, vorm geven en succesvol houden van deze gezonde voedingsbodem. Onze klanten kunnen zelf kiezen of ze alle HR zaken door ons laten verzorgen of ons alleen inschakelen bij specifieke vraagstukken. Wat ze ook kiezen, met ons team van casemanagers, register sociaal bedrijfskundig adviseur, bedrijfsmaatschappelijk werker, re-integratiecoach, vertrouwenspersonen, HRM-adviseurs, psychologen en salarisadministrateurs zorgen wij voor een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. Altijd doordacht en actueel. Vitacon Luteijn: sterke mensen, sterke organisaties.


En… we geven je nóg meer!


Vitacon Luteijn is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Stolwijk Kelderman, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 200 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?


Wil je meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06 1001 6218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.

Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je op korte termijn een reactie. De eerste kennismaking vindt op ons kantoor in Doetinchem plaats met Matthijs Koppelaar, teamleider Salaris & Advies, en Elsbeth Adams.


Een eventueel tweede gesprek voer je met Matthijs en een teamlid. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!