HR-CONSULTANT

Functieomschrijving


INTRODUCTIE


Jij pakt iedere HR-opdracht met beide handen aan en bijt je hier gelijk in vast. Het signaleren van de behoeftes bij de klant is iets waar jij als HR-consultant bij Vitacon Luteijn constant mee bezig bent. Gretig om te willen scoren? Wij verwelkomen je graag binnen ons bevlogen team.


WAT GA JE DOEN


Dat is gelijk het leuke aan deze functie, dat kan namelijk van alles zijn in de wereld van HR. Wat is op dat moment de vraag vanuit de klant? Je kan hierbij denken aan een interim opdracht ter vervanging van het zwangerschapsverlof van de HR-adviseur, een complete HR-afdeling draaiende houden, een goede inrichting van duurzaam personeelsbeleid tot advisering over een juist zoekprofiel voor een vacature.


Jij laat jouw eigen visie los op de klant om hen zo goed mogelijk bij te staan en je hebt 200 collega’s met verschillende specialiteiten die voor je klaar staan waar nodig. Salaris en advies, preventie en verzuim, accountancy en fiscaal advies: we hebben alles in huis!


Je werkt zowel vanuit de klant als met je team op kantoor in Zevenaar. Iedere maandag zijn we met het team op kantoor zodat we met elkaar kunnen sparren in ons overleg over o.a. het doorontwikkelen van onze eigen dienstverlening, we staan altijd open voor nieuwe ideeën! Gelijk kan je dan ook het gesprek aangaan met jouw mentor over je eigen ontwikkeling. Wil je zelf mentor worden van een nieuwe collega? Leuk, dat kan!


WAT KRIJG JE VAN ONS


Onze Vitacon Luteijn (onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk, SKN) kernwaarden diepgang, samen, kwetsbaar opstellen en ondernemend staan centraal. In een team van gedreven en betrokken collega’s, krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Die ruimte ervaar je ook in de eigen verantwoordelijkheid die je al direct krijgt. Ook vinden wij het belangrijk om op een prettige manier met elkaar samen te werken, alle deuren staan open voor een vraag of een praatje en we hebben regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.


Verder bieden wij jou:

• Een passend salaris op basis van jouw ervaring en kennis

• Pensioenpremie wordt volledig betaald door SKN

• Een thuiswerkvergoeding

• Een goede werk en privé balans

• Een iPhone en laptop

• Toegang tot onze (online) academy en kennisbank

• Een vitale belofte: sporten met collega’s of heerlijk kunnen ontspannen hoort er ook bij!

Functievereisten

WAT BRENG JE MEE


Het tonen van lef en je kunnen aanpassen in verschillende omgevingen daar voel jij je goed bij. Oprechte interesse voor het vak, de klant én jouw collega’s zijn de belangrijkste zaken die jou succesvol maken bij ons. Je bent in staat om conceptueel te denken: je ziet verbanden, kan creatief denken, verzint nieuwe dingen en bent in staat om de klant te overtuigen van de juiste oplossing.


Verder breng je mee:

• 3-5 jaar werkervaring als HR-adviseur bij een MKB bedrijf.


ENTHOUSIAST GEWORDEN?


Wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Hilde Grims-Peters staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 43 43 16 84 of per mail h.grims@sknetwerk.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.


ONZE ORGANISATIE


Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.


Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: https://stolwijkkennisnetwerk.nl/