GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT MKB

Functieomschrijving


INTRODUCTIE

Een financieel sparringpartner zijn voor jouw klanten. Dat is wat jij bent bij Stolwijk Kennisnetwerk (SKN)! Je werkt zelfstandig óf samen met je team. Waarbij jíj degene bent die de junior collega’s begeleidt en ontwikkelt. Graag verwelkomen wij jou op ons kantoor waar je terecht komt in een warm bad.


WAT GA JE DOEN

Als Gevorderd assistent accountant MKB ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen en afronden van periodieke managementrapportages en jaarrekeningen. Je kent deze processen als geen ander en jouw toegevoegde waarde ligt in het maken van de planning en het analyseren van jaarrekeningen. Ook bied jij ondersteuning bij de uitvoering van verwerkingsopdrachten en bewaak je de kwaliteit. Zie je kansen voor een klant? Dan denk je mee en schakel je jouw team of waar nodig andere specialisten binnen SKN in.

In deze rol staat de MKB-klant centraal. Zelfstandig of samen met je team, bestaande uit een beginnend assistent accountant, een relatiebeheerder en jijzelf, fungeer jij als sparringpartner voor financiële vraagstukken. Dit doe je samen met jouw team op locatie bij de klant, op kantoor of vanuit huis. Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor junior collega’s. Hebben ze vragen of advies nodig? Bij jou kunnen ze altijd terecht.


WAT KRIJG JE VAN ONS

Onze SKN kernwaarden diepgang, samen, kwetsbaar opstellen en ondernemend staan centraal. In een team van gedreven en betrokken collega’s, krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Sterker nog: jij krijgt een eigen mentor tot je beschikking die jou verder helpt om alles uit jezelf te halen! Die ruimte ervaar je ook in de eigen verantwoordelijkheid die je al direct krijgt. Ook vinden wij het belangrijk om op een prettige manier met elkaar samen te werken, alle deuren staan open voor een vraag of een praatje en we hebben regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.


Verder bieden wij jou:

  • Een passend salaris op basis van jouw ervaring en kennis
  • Pensioenpremie wordt volledig betaald door SKN
  • Een thuiswerkvergoeding
  • Een goede werk en privé balans
  • iPhone en laptop
  • Toegang tot onze (online) academy en kennisbank
  • Een vitale belofte: sporten met collega’s of heerlijk kunnen ontspannen hoort er ook bij!

Functievereisten


WAT BRENG JE MEE

Motivatie, initiatief nemen en oprechte interesse voor het vak en de klant zijn de belangrijkste zaken die je als SKN-collega meebrengt. Ontwikkeling en persoonlijk contact staan namelijk hoog in het vaandel bij ons. Dat geldt niet alleen voor jouzelf maar ook voor de junioren die jij begeleidt. Je kent hun krachten en valkuilen goed en samen ontwikkelen jullie je tot een sterk team. Daarnaast sta jij communicatief sterk in je schoenen, om zo de klant van advies te kunnen voorzien. Op analytisch vlak scoor jij ook hoog, want dit heb je nodig om kwalitatief werk te kunnen leveren.


Verder breng je mee:

  • HBO werk- en denkniveau, op het gebied van accountancy, finance & control of vergelijkbaar
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring


ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Hilde Grims-Peters staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 43 43 16 84 of per mail h.grims@sknetwerk.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.


ONZE ORGANISATIE

Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.


Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: https://stolwijkkennisnetwerk.nl/