Fiscalist nationaal en internationaal belastingrecht

Functieomschrijving


Ben je toe aan een volgende stap in je carrière als fiscalist én wil je actief betrokken zijn bij het verder uitbouwen van een fiscale adviespraktijk? Dan hebben we een mooie vacature voor je.

Het klantenbestand van Stolwijk Kelderman en het aantal fiscale opdrachten groeit flink. Daarom zijn we op zoek naar een allround fiscalist voor onze nationale en internationale adviespraktijk.

Als fiscalist nationaal en internationaal belastingrecht bij Stolwijk Kelderman heb je al een aantal jaren relevante ervaring en kennis opgedaan bij een vorige werkgever. Je kunt zelfstandig opdrachten aanpakken en waar nodig en/of gewenst weet je collega-specialisten in te schakelen om tot het beste advies voor onze klanten te komen.

Je houdt je bezig met internationale fiscale vraagstukken, bijvoorbeeld rond de opzet van internationale ondernemingsstructuren, toepassing van belastingverdragen, grensoverschrijdende arbeid en fiscale planning voor particulieren. Je werkt hierbij samen met o.a. de collega’s van onze Duitsland Desk.

Daarnaast ben je actief binnen onze algemene fiscale adviespraktijk. Je levert een actieve bijdrage aan de externe ontwikkeling van het team, bijvoorbeeld door het verzorgen van presentaties en publicaties. Je toont 100% inzet en commitment om onze fiscale adviespraktijk succesvol verder uit te bouwen. Je bent dus niet alleen fiscaal goed onderlegd, maar kunt jezelf en het team ook commercieel goed presenteren.

Is deze omschrijving jou op het lijf geschreven? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

  • een universitaire opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie afgerond hebt;
  • minimaal vijf jaar relevante werkervaring hebt;
  • beschikt over een goede kennis van de Engelse en Duitse taal;
  • minimaal 32 uur per week beschikbaar bent;
  • creatief bent en een ondernemende, commerciële instelling hebt.

Woon je in de buurt van Doetinchem en/of Zevenaar, dan is dat mooi meegenomen.

Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.


Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

  • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
  • een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • studiefaciliteiten, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • een fijne, professionele werksfeer waarbij we veel informele activiteiten organiseren;
  • afwisselend en uitdagend werk.

Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.


Kies jij voor een huiskamerconcert van Sanneke?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie worden je directe collega’s?

In de basis zijn wij gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit, maar we werken anders dan een traditioneel accountantskantoor. We zijn betrokken bij onze klant en kijken breder dan alleen de cijfers. Zo kunnen we voor onze klanten kansen creëren en doelstellingen realiseren. Wij bieden onze klanten een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten, allemaal toegankelijk vanuit één vertrouwde adviseur. Onze brede kijk op ondernemerschap maakt het verschil voor duurzaam succes bij onze klanten. We staan klaar om onze klanten het specialistische advies te geven waar zij behoefte aan hebben. Stolwijk Kelderman: verrassend veelzijdig.


En… we geven je nóg meer!


Stolwijk Kelderman is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 200 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06 1001 6218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.

Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je op korte termijn een reactie. De eerste kennismaking vindt op ons kantoor plaats met Sandra Hagenbeek, teamcoördinator Fiscaal, en Elsbeth Adams.

Je gesprekspartners voor een eventueel tweede gesprek worden later bekendgemaakt. Zijn we na dit gesprek allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!