Ervaren controleleider audit (Gemeenten en/of Zorg)

Functieomschrijving

Ben jij (bijna) RA-accountant en ligt je hart bij Gemeenten en/of Zorg? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!


Als ervaren controleleider RA stuur je het controle-team aan. Daarbij begeleid je assistenten en ben jij de contactpersoon voor de klant. Zelf pak je lastige posten op en instrueer je assistenten in het controleren van posten en processen. Je bent een coach voor je team en je weet wat er speelt. Je werkt in deze functie voor Gemeenten en/of Zorg, waarbij je uiteraard de geldende kwaliteitseisen bewaakt.


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

 • (bijna) afgestudeerd RA accountant bent
 • ruime relevante werkervaring hebt
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar bent
 • kennis en ervaring in Gemeenten en/of Zorg
 • klantgericht bent en je verantwoordelijkheid durft te nemen
 • sterk communicatief vaardig bent

Wij zoeken een ervaren controleleider die goed kan delegeren, plannen en organiseren. Je moet besluitvaardig zijn en goed kunnen samenwerken. Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.


Wat je van ons mag verwachten?

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

 • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen
 • een passend salaris en bonusregeling
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak
 • studiemogelijkheden
 • een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan
 • afwisselend en uitdagend werk

Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.

  

Regelt Jeffrey de luxe hapjes tijdens jouw feestje?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie worden je directe collega’s?

In de basis zijn wij gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit, maar we werken anders dan een traditioneel accountantskantoor. Onze specialisatie in de not-for-profit is iets waar we trots op zijn. We werken binnen de controle-praktijk met circa 35 collega’s en we zijn hierin sterk groeiend. Dit doen we met mensen die dedicated zijn in wat ze doen. Vanuit onze kantoren in Doetinchem, Zevenaar en Wijchen staan we klaar om onze klanten het specialistische advies te geven waar zij behoefte aan hebben. Stolwijk Kelderman: verrassend veelzijdig.


En… we geven je nóg meer!

Stolwijk Kelderman is lid van Stolwijk Kennisnetwerk en we zijn in totaliteit met 180 collega’s. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk PietersBerg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen not-for-profit omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06-10016218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen. Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je binnen een week een reactie. De eerste kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor. Is er een klik, dan plannen we een tweede gesprek in. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!