Casemanager

Functieomschrijving


Weet jij (bijna) alles op het gebied van verzuim en preventie? Houd jij, naast de regie over verzuimprocessen, ook graag de regie over interne processen? Dan willen wij je graag leren kennen.


Als Casemanager bij Vitacon Luteijn ben je een (aankomend) specialist op het gebied van verzuim- en preventie. Je voert de regie over het proces van verzuim en re-integratie, dat al begint op de eerste ziektedag van de medewerker. Daarnaast bewaak en adviseer je alle partijen bij het gehele verzuimproces op het sociale én het financiële vlak. Je bent tactvol en resultaatgericht en dankzij jou verloopt het verzuimtraject op rolletjes. In alles wat je doet staat het belang van je klant voorop. Je bent werkzaam binnen een team van casemanagers en bent verantwoordelijk voor je eigen klantengroep.


Ook intern ben je betrokken bij alle processen: je bent werkzaam in VerzuimSignaal, het digitale programma waarin de verzuimbegeleiding wordt gedaan. Je zorg voor de juiste verwerking van nieuwe klanten.


Als gecertificeerde arbodienst zijn wij altijd bezig met het verbeteren van onze interne processen: hoe kunnen we ze beter, sneller en veiliger laten verlopen. Ook daarin draag jij je steentje bij, neem je ondernemerschap en toon je verantwoordelijkheid.


Een uitdagende, veelzijdige functie!


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

 • ongeveer 36 tot 40 uur per week beschikbaar bent;
 • minimaal HBO werk- en denkniveau hebt met een HRM/ MER achtergrond;
 • affiniteit met IT-systemen hebt;
 • actuele kennis hebt van sociale wetgeving en subsidieregelingen;
 • klantgericht, accuraat en sterk communicatie vaardig bent.

In deze functie en in ons team is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken, maar dat je tevens als onderdeel van ons team functioneert. Je hebt een proactieve houding en weet van aanpakken. Ben je in het bezit van CROV of RccM dan is dat een pré.


Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.


Woon je in de buurt van Zevenaar, dan is dat mooi meegenomen.Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

 • een jaarcontract met de intentie om deze positie structureel in te vullen;
 • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
 • een passend salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een professionele werkomgeving waarin een goede werk-privé balans, collegialiteit en samenwerken centraal staan.

Werken bij Vitacon Luteijn betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.Wil jij paintballen met je nieuwe collega's?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie worden je directe collega’s?

Jij komt te werken binnen ons team Preventie & Verzuim. Daar werken we nu met 4 collega-casemanagers in diverse rollen: arbeidsdeskundige, bedrijfsmaatschappelijk werker en vertrouwenspersoon. Daarnaast is onze re-integratiecoach werkzaam in eerste en tweede spoortrajecten. Wij hebben een heel divers klantenbestand, veelal MKB+. Als casemanager heb je een eigen klantenbestand.

Vitacon Luteijn is een gecertificeerde arbodienst. Wij werken samen met bedrijfsartsen verdeeld over meerdere regio’s . Naast verzuim houden wij ons sterk bezig met preventie. Dit doen we o.a. door het uitvoeren van een RI&E, Preventief Medisch Onderzoek maar ook door mee te denken met de klant over het Arbo- en verzuimbeleid.


Maak kennis met Vitacon Luteijn

In de snel veranderende wereld van vandaag overleven alleen de wendbare organisaties. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en openstaan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Wij helpen ondernemers bij het ontwikkelen, vorm geven en succesvol houden van deze gezonde voedingsbodem. Onze klanten kunnen zelf kiezen of ze alle HR zaken door ons laten verzorgen of ons alleen inschakelen bij specifieke vraagstukken. Wat ze ook kiezen, met ons team van casemanagers, bedrijfsartsen,overige kerndeskundigen, register sociaal bedrijfskundig adviseur, bedrijfsmaatschappelijk werker, re-integratiecoach, vertrouwenspersonen, HRM-adviseurs, psychologen en salarisadministrateurs zorgen wij voor een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. Altijd doordacht en actueel. Vitacon Luteijn: sterke mensen, sterke organisaties.En… we geven je nóg meer!

Vitacon Luteijn is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Stolwijk Kelderman, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 200 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Rob Reinders, Manager team Preventie en Verzuim (06 - 30 47 00 99 of per mail) en voor de procedure contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06 1001 6218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.


Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Let op! In verband met de zomervakantie kan dit iets langer duren dan je van ons gewend bent. De kennismaking vindt online plaats met twee collega’s, desgewenst kan er nog een tweede kennismaking ingepland worden. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan kan een assessment volgen en een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!