BEGINNEND CONTROLELEIDER (Profit/Gemeenten/Zorg)

Functieomschrijving


INTRODUCTIE


Jij wilt graag de eerste stappen zetten op het gebied van managementgebied. Het controleteam bestaande uit 35 collega’s aansturen en tevens zorgen voor een succesvolle audit voor de klant dat is voor jou de uitdaging die je graag aangaat. Dit ga je doen in ons brede aanbod van controle gerichte klanten (profit en non-profit), genoeg mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen!


WAT GA JE DOEN


Als beginnend controleleider leer je bij ons in de praktijk hoe je een controleteam aanstuurt. Een uitdagende rol? Zeker! Want je bent verantwoordelijk voor de relatie met de klant, de kwaliteit van het werk én voor je teamgenoten. Dit biedt jou de kans om jezelf op alle vlakken verder te ontwikkelen.

Ons controleteam in Doetinchem bestaat uit 35 collega’s. Per opdracht komt een deel daarvan onder jouw leiding. Bij SKN vinden we het belangrijk dat iedereen goed in zijn of haar vel zit. Jij hebt daarom aandacht voor je teamgenoten en bent actief bezig met hun ontwikkeling. Zelf leer je veel want je gaat direct in de praktijk aan de slag en je krijgt een mentor die jou begeleidt.

Daarnaast overzie je het gehele controleproces bij de klant. Van de planning tot het bespreken van de bevindingen met de klant. Je verliest daarbij nooit de kwaliteit uit het oog. Is aanvullende advisering nodig? Jij signaleert het en schakelt waar nodig jouw team in of 1 van jouw andere 150 specialistische collega’s. Tevens ondersteun je bij bijzondere opdrachten. Door jouw werk breng je organisaties in de profit, zorg en/of gemeentelijke sectoren verder naar een gezonde, financiële toekomst.


WAT KRIJG JE VAN ONS


Onze SKN kernwaarden diepgang, samen, kwetsbaar opstellen en ondernemend staan centraal. In een team van gedreven en betrokken collega’s, krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Die ruimte ervaar je in de eigen verantwoordelijkheid die je al direct krijgt. Ook vinden wij het belangrijk om op een prettige manier met elkaar samen te werken, alle deuren staan open voor een vraag of een praatje en we hebben regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.


Verder bieden wij jou:

  • Een passend salaris op basis van jouw ervaring en kennis
  • SKN Winstdelingsregeling
  • Pensioenpremie wordt volledig betaald door SKN
  • Een thuiswerkvergoeding
  • Een goede werk en privé balans
  • Een leaseauto van de zaak, iPhone en laptop
  • Toegang tot onze (online) academy en kennisbank
  • Een vitale belofte: sporten met collega’s of heerlijk kunnen ontspannen hoort er ook bij!

Functievereisten

WAT BRENG JE MEE


Verantwoordelijkheid en regie nemen zijn in deze functie erg belangrijk. Oprechte interesse voor het vak, de klant én jouw collega’s zijn de belangrijkste zaken die jou succesvol maken bij SKN. Ontwikkeling en persoonlijk contact staan namelijk hoog in het vaandel bij ons. Je kunt je daarom vinden in het credo: kennis delen en verbreden. Daarnaast beschik je over sterke communicatieve vaardigheden waardoor je zowel intern als extern een goede gesprekspartner bent.


Verder breng je mee:

  • Je bent bezig met je post-master Registeraccountant
  • Je hebt relevante ervaring opgedaan in de controlepraktijk

ENTHOUSIAST GEWORDEN?


Wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Hilde Grims-Peters staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 43 43 16 84 of per mail h.grims@sknetwerk.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.


ONZE ORGANISATIE


Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.

Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: https://stolwijkkennisnetwerk.nl/