BEGINNEND ASSISTENT ACCOUNTANT MKB

Functieomschrijving

INTRODUCTIE

Jij staat te springen om in de praktijk van start te gaan of jouw vers opgedane kennis toe te passen in de accountancy. Wij zorgen dat je terecht komt in een warm bad. Velen zijn jou al voorgegaan als werkstudent of als afgestudeerde en laten je graag kennis maken met de fijne kneepjes van het vak!


WAT GA JE DOEN

Op basis van jouw kennis en ervaring (Havo diploma, student of afgestudeerd in Accountancy, Finance & Control, Bedrijfseconomie) draai je gelijk mee binnen het MKB team. Je krijgt het beheer van jouw eigen klantenkring, waarmee je zelf de contacten onderhoudt. Je verzorgt tussentijdse rapportages en stelt de jaarcijfers op. Daarnaast verwerk je de financiële administratie zoals het inboeken van facturen en afschrijvingen en houd jij je bezig met het voorbereiden en het opstellen van BTW aangiftes.

Wij vinden het belangrijk dat je bekend wordt met alle facetten binnen het team. Daarom ga je snel mee met de accountant naar de klant om te zien en te leren hoe de jaarrekening wordt opgesteld en vervolgens wordt besproken. Door het te zien en het vervolgens gelijk te gaan doen, leer je tenslotte het snelst!


WAT KRIJG JE VAN ONS

Onze SKN kernwaarden diepgang, samen, kwetsbaar opstellen en ondernemend staan centraal. In een team van gedreven en betrokken collega’s, krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Sterker nog: jij krijgt een eigen mentor tot je beschikking die jou verder helpt om alles uit jezelf te halen! Die ruimte ervaar je ook in de eigen verantwoordelijkheid die je al direct krijgt. Ook vinden wij het belangrijk om op een prettige manier met elkaar samen te werken, alle deuren staan open voor een vraag of een praatje en we hebben regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.


Verder bieden wij jou:

• Een passend salaris op basis van jouw ervaring en kennis

• SKN Winstdelingsregeling

• Pensioenpremie wordt volledig betaald door SKN

• Een thuiswerkvergoeding

• Een goede werk en privé balans

• iPhone en laptop

• Toegang tot onze (online) academy en kennisbank

• Een vitale belofte: sporten met collega’s of heerlijk kunnen ontspannen hoort er ook bij!


Functievereisten

WAT BRENG JE MEE?

Motivatie, initiatief nemen en oprechte interesse voor het vak en de klant zijn de belangrijkste zaken die je als SKN-collega meebrengt. Ontwikkeling en persoonlijk contact staan namelijk hoog in het vaandel bij ons. Daarnaast sta jij communicatief sterk in je schoenen, om zo de klant van advies te kunnen voorzien. Op analytisch vlak scoor jij ook hoog, want dit heb je nodig om kwalitatief werk te kunnen leveren.


Verder breng je mee:

  • MBO/HBO (werk)- en denkniveau, op het gebied van accountancy, finance & control of vergelijkbaar
  • 0 - 2 jaar relevante werkervaring


ENTHOUSIAST GEWORDEN? 

Wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Hilde Grims-Peters staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 43 43 16 84 of per mail h.grims@sknetwerk.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.


ONZE ORGANISATIE

Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.


Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: https://stolwijkkennisnetwerk.nl/