BEGINNEND ASSISTENT ACCOUNTANT CONTROLE (Profit/Gemeenten/Zorg)

Functieomschrijving

INTRODUCTIE


Jij staat aan het begin van jouw carrière en wij van Stolwijk Kennisnetwerk hebben goed nieuws! Hier krijg jij meteen de kans om met veel persoonlijke aandacht door te groeien in de rol van beginnend assistent accountant controle. Dat je affiniteit hebt met cijfers is zeker. Vind je het daarnaast leuk om direct met de klant in contact te staan? Dan zoeken wij jou!


WAT KRIJG JE VAN ONS


Onze SKN kernwaarden diepgang, samen, kwetsbaar opstellen en ondernemend staan centraal. In een team van gedreven en betrokken collega’s, krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Sterker nog: jij krijgt een eigen mentor tot je beschikking die jou verder helpt om alles uit jezelf te halen! Die ruimte ervaar je in de eigen verantwoordelijkheid die je al direct krijgt. Ook vinden wij het belangrijk om op een prettige manier met elkaar samen te werken, alle deuren staan open voor een vraag of een praatje en we hebben regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.


Verder bieden wij jou:

  • Een passend salaris op basis van jouw ervaring en kennis
  • SKN Winstdelingsregeling
  • Pensioenpremie en jouw studie worden volledig betaald door SKN
  • Een thuiswerkvergoeding
  • Een goede werk en privé balans
  • Een leaseauto van de zaak, iPhone en laptop
  • Toegang tot onze (online) academy en kennisbank
  • Een vitale belofte: sporten met collega’s of heerlijk kunnen ontspannen hoort er ook bij

Functievereisten


WAT BRENG JE MEE


In deze functie heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ga je naast je kantoortaken ook graag op pad. Je bent een kei in communiceren, plannen en organiseren en oprechte interesse tonen voor het vak en de klant, zijn voor jou als startende SKN-collega onmisbaar. En mocht je al een beetje nieuwsgierig zijn geworden? Heel goed! Je bent in deze rol namelijk continu op zoek naar nieuwe kennis en kansen en je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit richting onze klanten.


Verder breng je mee:

  • Een afgeronde Hbo- of Wo-opleiding, in de richting van accountancy of vergelijkbaar
  • 0-2 jaar relevante werkervaring


ENTHOUSIAST GEWORDEN?


Wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Hilde Grims-Peters staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 43 43 16 84 of per mail h.grims@sknetwerk.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.


ONZE ORGANISATIE


Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.


Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: https://stolwijkkennisnetwerk.nl/