Assistent accountant MKB

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een (eerste) baan in de accountancy, wil je veel leren en vind je het leuk om snel klantcontact te hebben? Dan is onze functie van assistent accountant MKB iets voor jou!


In ons MKB-team houden we van aanpakken. We houden ook van collega’s die niet bang zijn om de duik in het diepe te wagen. We laten je namelijk niet eerst jarenlang alleen maar cijfers inboeken. Je hebt zelf contact met klanten , je proeft direct wat er speelt en gaat mee in het totale proces. Maar wees niet bang, we laten je niet watertrappelen. Je collega’s staan paraat om jouw groei en ontwikkeling soepel te laten verlopen.


In de functie van assistent-accountant MKB bij Stolwijk Kelderman houd je je bezig met de verwerking van administraties en/of de toetsing van deze verwerking en stel je jaarrekeningen op. Je beheert betrouwbare management informatie, waarbij je een goede analyse maakt van de verkregen informatie en hier conclusies uit kunt trekken die van belang kunnen zijn voor de bedrijfsvoering.


Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen tot accountant. We zoeken iemand die zich wil ontwikkelen en daarin zelf de regie neemt, die hard wil werken, maar ook een goede balans tussen werk en privé belangrijk vindt. Je levert toegevoegde waarde in je werk en de sfeer binnen het team.


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

  • hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie succesvol hebt afgerond;
  • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring hebt;
  • klantgericht en communicatief vaardig bent;
  • minimaal 32 uur per week beschikbaar bent.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je leergierig en nieuwsgierig bent en goed bent in samenwerken. Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.

Woon je in de buurt van Zevenaar of Doetinchem, dan is dat mooi meegenomen.


Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

  • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen;
  • een passend salaris en bonusregeling;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • studiefaciliteiten;
  • een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan;
  • afwisselend en uitdagend werk.

Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.Kies jij voor het huiskamerconcert van Sanneke?

Bekijk deze en alle andere tegenprestaties en kies er één!

Functievereisten

Wie worden je directe collega’s?

In de basis zijn wij gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit, maar we werken anders dan een traditioneel accountantskantoor. Bij ons staat realtime inzicht in en betrokkenheid bij onze klanten en hun cijfers centraal. Zo kunnen we samen met onze klanten kansen creëren en doelstellingen realiseren. Wij bieden onze klanten een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten, allemaal toegankelijk vanuit één vertrouwde adviseur. Onze brede kijk op ondernemerschap maakt het verschil voor duurzaam succes bij onze klanten. Vanuit onze kantoren staan we klaar om onze klanten het specialistische advies te geven waar zij behoefte aan hebben. Stolwijk Kelderman: verrassend veelzijdig.


En… we geven je nóg meer!

Stolwijk Kelderman is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk PietersBerg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.


Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06-10016218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.


Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder. En check ook meteen even onze tegenprestaties!


Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je binnen een week een reactie. De eerste kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor. Is er een klik, dan plannen we een tweede gesprek in. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een persoonlijkheidstest / assessment en een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!