ADVISEUR PUBLIEK DOMEIN

Functieomschrijving


INTRODUCTIE


Duurzaam succesvol zijn? Start bij ons als adviseur publiek domien en lever een maatschappelijke bijdrage door overheidsinstanties te adviseren bij groei en ambitie. Interesse? Lees dan snel de vacature.


WAT GA JE DOEN


Wij groeien hard in het publieke domein en zijn op zoek naar een collega die ons kan ondersteunen bij adviestrajecten voor onder andere het Rijk, de provincie, diverse gemeenten & waterschappen, zorg, onderwijs en woningcorporaties. Als medior adviseur word jij dé expert richting onze klanten binnen dit domein. Met als doel om bij te dragen aan een publieke sector met impact.


Je ondersteunt collega’s of helpt bestuurders, beleidsmakers en uitvoerende professionals om complexe maatschappelijke vraagstukken op te lossen en deze te vertalen naar beleid èn uitvoering. Kenmerkend bij deze adviestrajecten is dat het vaak naast inhoud, ook over financiële, juridische, organisatorische en technische aspecten gaat. Samen met jou gaan we ontdekken welke expertise het beste bij je past en waarbij we het beste in jou naar boven kunnen halen.


WAT KRIJG JE VAN ONS


Onze Stolwijk Publiek Advies (onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk, SKN) kernwaarden diepgang, samen, kwetsbaar opstellen en ondernemend staan centraal. In een team van gedreven en betrokken collega’s, krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Die ruimte ervaar je ook in de eigen verantwoordelijkheid die je al direct krijgt. Ook vinden wij het belangrijk om op een prettige manier met elkaar samen te werken, alle deuren staan open voor een vraag of een praatje en we hebben regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten.


Verder bieden wij jou:

  • Een passend salaris op basis van jouw ervaring en kennis
  • Pensioenpremie wordt volledig betaald door SKN
  • Een thuiswerkvergoeding
  • Een goede werk en privé balans
  • Een leaseauto, iPhone en laptop
  • Toegang tot onze (online) academy en kennisbank
  • Een vitale belofte: sporten met collega’s of heerlijk kunnen ontspannen hoort er ook bij!


Functievereisten

WAT BRENG JE MEE

Een ondernemende persoonlijkheid en je gelooft in de kracht van verbinding. Tussen mensen onderling en tussen mens en organisatie. Ook vanuit een bepaald overwicht acteren en een projectmatige aanpak gaan bij jou hand in hand. Oprechte interesse voor het vak, de klant én jouw collega’s zijn de belangrijkste zaken die jou succesvol maken bij ons. Jij bent klaar voor de tweede stap in jouw carrièrestap!


Verder breng je mee:

  • Hbo- of wo-werk- en -denkniveau
  • Aantoonbare affiniteit met het publieke domein


ENTHOUSIAST GEWORDEN?


Wij gaan graag met jou in gesprek. Heb je vragen over de vacature of over werken bij Stolwijk Kennisnetwerk? Hilde Grims-Peters staat voor je klaar. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 43 43 16 84 of per mail h.grims@sknetwerk.nl.


Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.


ONZE ORGANISATIE


Stolwijk Kennisnetwerk is er om het MKB en overheidsorganisaties in Midden- en Oost-Nederland te laten groeien. Wij zijn één van de grotere, breed georiënteerde kennis- en adviesorganisaties en werken samen vanuit zeven specialistische labels. Stolwijk Kennisnetwerk is gespecialiseerd in accountancy, fiscaliteit, HRM, IT, bedrijfsoverdracht en herstructurering.

Vanuit intrinsieke interesse werken ruim 200 professionals samen om onze relaties doelgericht te begeleiden naar duurzaam succes. Wij zijn benieuwd naar wat hen drijft, wat hen uitdaagt en staan naast hen in alle facetten van het ondernemerschap. Onze organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit hard. Ondertussen blijven we “klein” genoeg om persoonlijk en regionaal betrokken te blijven.

Wil je meer weten over Stolwijk Kennisnetwerk? Kijk dan eens op onze website: https://stolwijkkennisnetwerk.nl/